Sim only

Home » Sim only

Als je de Samsung Galaxy S5 los koopt, dan kun je ook een goedkope Galaxy S5 sim only afsluiten. Nu de Galaxy S5 in Nederland verkrijgbaar is kun je heel makkelijk aan het toestel komen. Je kunt het toestel winnen, los kopen of tweedehands kopen. Heb je de Galaxy S5 op één van deze manieren gekocht dan is de kans aanwezig dat je nog geen passend mobiel telefoonabonnement erbij hebt. Sluit een goedkope sim only af voor je Galaxy S5 en bel, sms en internet super voordelig via een betrouwbaar netwerk. Met een sim only abonnement kun je enorm veel besparen op je mobiele telefoonkosten en daarnaast is de Galaxy S5 in verhouding veel goedkoper dan wanneer je de Galaxy S5 met abonnement koopt. Wil je de Samsung Galaxy S5 met sim only abonnement? Vergelijk hier alle abonnementen voor de Galaxy S5 en betaal nooit te veel voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Wil je toch de Galaxy S5 inclusief mobiel abonnement, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Vergelijk alle abonnementen voor de Samsung Galaxy S5 bij ons en betaal nooit te veel!

Galaxy S5 los kopen en een sim only afsluiten

In de meeste gevallen ben je veel goedkoper uit als je de een Samsung Galaxy S5 los koopt en hiernaast een goedkope sim only afsluit. Het blijkt uit diverse onderzoeken dat wanneer je een los toestel koopt zoals de Galaxy S5 en er naast een sim only afsluit je over de totale periode veel voordeliger uit bent dan wanneer je het toestel aanschaft in combinatie met een mobiel telefoonabonnement. Het enige nadeel van het kopen van een los toestel is dat je flink geld moet betalen in één keer en dit hoef je niet te doen wanneer je het toestel met abonnement afsluiten. Als je de mogelijkheid hebt om een los toestel aan te schaffen dan is dit zeer zeker aan te raden. Vindt je het toch veel te duur om een toestel in één keer te betalen kijk dan bij onze Samsung Galaxy S5 abonnementen!

S5 los kopen

samsung
  • €599,-

  • Vertrouwd; Bestel bij de fabrikant
  • Leverbaar in 4 kleuren
  • Op voorraad
coolblue
  • €549,-

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Leverbaar in 4 kleuren
  • Gratis verzending
  • Retourneren binnen 14 dagen

Alle providers in Nederland bieden sim only abonnementen aan

Niet alleen de grote providers bieden sim only abonnementen aan, ook de kleinere providers bieden sim only abonnementen aan en deze zijn in sommige gevallen zelfs veel goedkoper. Sim only aanbieders die goedkoop zijn tref je in Ben, Telfort, Simyo, Simpel en Robin Mobile. De laatst genoemde biedt zelfs onbeperkte sim only abonnementen aan en dit is helemaal ideaal in combinatie met een Samsung Galaxy S5. Koop vandaag nog een Galaxy S5 los en sluit hierbij een goedkoop sim only abonnement af!