De Samsung Galaxy S7

maart 25, 2016
admin

De Samsung Galaxy S7 wordt nu al omschreven als het paradepaardje van Samsung. Samsung produceert nu al een aantal jaren lang haar Galaxy lijn, maar met de Samsung Galaxy S7 gaat het bedrijf toch echt weer een stapje verder. De Samsung Galaxy S7 volgt de populaire Galaxy S6 op en heeft dit toestel dan ook gebruikt als basis. Natuurlijk is de Galaxy S7 voorzien van vele nieuwe specificaties. Naast de Galaxy S7 heeft Samsung ook weer een grotere variant uitgebracht, genaamd de Galaxy S7 Edge.

Een prachtig toestel

Het design van het nieuwste toestel van Samsung, is gebaseerd op het design van de Samsung Galaxy S6. Het design van de Galaxy S6 werd enorm goed ontvangen en zodoende wilde Samsung hier niet veel aan gaan veranderen. De Samsung Galaxy S7 heeft dan ook een behuizing dat is gemaakt van metaal en glas dat krasbestendig is. Hierdoor is het natuurlijk een enorm stevig toestel, die tegen een klein stootje kan. Een andere leuke bijkomstigheid is, dat het toestel stof- en waterbestendig is. Hierdoor kan het toestel echt overal gebruikt worden. Dit is mogelijk, doordat er gebruik wordt gemaakt van een IP68-certificering. Deze certificering zorgt ervoor dat het toestel beschermd wordt tegen stof en waterspetters.

De Samsung Galaxy S7 heeft een prachtig 5,1 inch scherm dat voorzien is van een QHD-resolutie. Daarnaast is het toestel ook nog voorzien van een super-amoled-paneel. Hierdoor worden alle kleuren enorm helder en prachtig weergegeven. De Samsung Galaxy S7 is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en goud.

Verbeterde specificaties

Eindelijk is het weer zo ver, het geheugen van de Galaxy S7 kan weer worden uitgebreid. Bij de Galaxy S6 was dit niet mogelijk en hier hadden vele gebruikers toch wel behoefte aan. Zodoende is deze mogelijkheid weer toegepast. Ook is de accuduur behoorlijk aangepast. Waar de Galaxy S6 het nog moest doen met 2550 mAh, heeft de Galaxy S7 een accuduur van 3000 mAh. Het toestel wordt standaard geleverd met een snellader, waarmee het toestel binnen een uur volledig is opgeladen. Ook kan de Galaxy S7draadloos worden opgeladen. Naast een verbeterde accuduur, is de Galaxy S7 ook voorzien van een micro-usb-poort.

Een krachtig toestel met een verbeterde camera

De Galaxy S7 is voorzien van een vernieuwde chip, die het toestel vele malen krachtiger en zuiniger maakt. Het toestel beschikt over een eigen Exynos 8990 chip. Naast deze snellere chip, heeft het toestel een werkgeheugen van 4GB. Deze beloofd dat het toestel niet mag gaan haperen als er zware processen of apps worden gedraaid.

Samsung heeft ook de camera van het nieuwste toestel onder handen genomen. De Galaxy S7 heeft een camera die voorzien is van 12 megapixels. Vaak wordt er dan al gauw gedacht dat de camera minder is geworden, maar dat is bij de Galaxy S7 zeker niet het geval. De camera heeft namelijk een grotere sensor en een vernieuwde lens en dit zorgt er voor dat de camera juist veel mooiere foto’s kan maken. De camera kan nu veel sneller focussen en ook kan er bij weinig licht, prachtige foto’s worden gemaakt. Dit was eerder niet mogelijk.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen