Samsung Galaxy Note 7 nu al populair in Nederland

september 07, 2016
admin

De Samsung Galaxy Note 7 is nog maar sinds kort te bestellen in ons eigen land, maar de verkoopcijfers liegen er inmiddels al niet om. De verwachting is dat de Galaxy Note 7 met zijn schitterende scherm een daverend succes zal worden, dit zeker ook in combinatie met de verwachte gunstige prijzen.

Samsung besloot de Samsung Galaxy Note 5 eerder niet in Nederland uit te brengen, en de oplettende consument zal het ook opgevallen zijn dat er geen Samsung Galaxy Note 6 op de markt is gebracht. Dit omdat Samsung de Note serie gelijk wou trekken met haar eveneens succesvolle Samsung Galaxy S toptoestellen.

Wie de Samsung Galaxy Note 7 goed bestudeert heeft zal als eerst geconfronteerd worden met het weer geweldige scherm. Het 5.7 inch grote display heeft 2560×1400 pixels en aan de zijkant twee zogenaamde edge displays. Verder is de hardware van het toestel te vergelijken met hetgeen wat ook onder de motorkap van de Samsung Galaxy S7 is verwerkt.

De processor, de Exynos 8890, levert momenteel al indrukwekkende prestaties in de Galaxy S7 en dankzij het werkgeheugen van 4GB en de ruime opslagcapaciteit kan iedere consument los gaan op het zeer spectaculaire toestel. De camera, 12megapixel dual pixel, maakt geweldige foto’s onder diverse lichtomstandigheden. Uiteraard ontbreekt, net als bij de andere Galaxy Note toestellen de kenmerkende stylus S Pen niet.

De meeste consumenten zullen kiezen voor een Samsung Galaxy Note 7 abonnement, en de eerste prijzen zijn hiervoor inmiddels bekend. Tele 2 biedt het toestel rond de 40,- per maand aan, waarbij 100 minuten / smsjes en 1GB aan data meegeleverd wordt. Andere Galaxy Note 7 prijzen zijn te raadplegen via diverse vergelijkingsites, waarbij in eerste instantie T-Mobile en Vodafone naast de maandprijs in eerste instanties ook een eenmalige bijbetalingen verlangen voor het toestel wat los rond de €800,- kost.

Het toestel zal in vier verschillende kleuren uitgebracht worden. Blauw, zwart, zilver en goud. Normaliter is de zwarte variant het meest in trek bij de consument, maar de blauwe Galaxy Note 7 kon ook wel eens erg in trek gaan geraken, daar dit bij meerdere recent uitgebrachte smartphone’s het geval is.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen