Review

Home » Review

Samsung Galaxy S5 review

De nieuwe Samsung Galaxy S5 is gelanceerd en met de komst van het toestel is er weer een stap gezet in smartphone wereld. Het is een ongelooflijk toestel wat ontzettend snel en krachtig is en het heeft een prachtig mooi design. Lees hier wat je allemaal van de Samsung Galaxy S5 kunt verwachten.

Design


Het nieuwe toestel heeft veel gelijkenissen met de Galaxy S4. Vooral de voorkant van het toestel komt aardig overeen met het vorige top model van Samsung. Wat het eerst opvalt aan de Galaxy S5 is dat het toestel een nieuwe thuis knop heeft en een multitask knop heeft in plaats van een optie knop. Pas als je het toestel van de achterkant bekijkt zie je duidelijk dat het gaat om een nieuw toestel. De achterkant heeft een printje gekregen en voelt stroever aan. Het toestel is leverbaar in vier verschillende kleuren en in twee verschillende opslagcapaciteiten. De kleuren van de Galaxy S5 die je kunt kopen zijn Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold. De opslagcapaciteit waaruit je kunt kiezen bij de koop van een Samsung Galaxy S5 zijn een 16 GB toestel en een 32 GB toestel. Het toestel is wederom van hoogwaardig plastic gemaakt zoals we gewent zijn van Samsung.

Vergelijk Samsung Galaxy S5 abonnementen

Camera

De Galaxy S5 is een supersnelle camera en heeft een auto focus van 0,3 seconde, hiermee stelt de camera binnen 0,3 seconden het beeld scherp. Ook kun je met de nieuwe camera hele langzame of juist hele snelle video’s op nemen, maar deze toevoeging lag min of meer wel in de lijn der verwachting. Samsung heeft veel aandacht gevestigd op de camera en de megapixels van de sensor zijn dan ook uitgebreid tot 16 megapixels. Hierdoor maak je nog mooiere foto’s dan je al kon met de Samsung Galaxy S4. Ook is de HDR functie een goede toevoeging want hierdoor kun je mooie foto’s maken. De sensor haalt het beste in het beeld naar boven waardoor je altijd een goede foto kunt schieten.

Specificaties

Samsung Galaxy S5
Beeldscherm 5,1 inch Super Amoled full HD, resolutie van 1920 x 1080 pixels
Processor 2,5 GHz quad core Snapdragon 801-processor van Qualcom, 3GB werkgeheugen
Geheugen 16Gb of 32GB, uit te breiden met micro SD kaart tot maximaal 64GB
Camera’s Achter: 16 megapixel, autofocus in 0.3 seconden, HDR in foto en film
Voor: 2,1 megapixel
Sensoren Hardslagmeter
Verbindingen 4G, HSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth 4.0, infrarood, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij 2.800 mAh, verwisselbaar
Afmetingen en
Gewicht
142.0 mm x 72.5 mm x 8.1 mm

145 gram

Features Hartslagmeter, Download Booster, Finger Scanner, Super Power Saving Mode, Kids Mode,
Besturingssysteem Android 4.4 KitKat, Touchwiz
Applicaties Uitbreiding van S-Health app
Prijs 16GB € 699

32GB € 799

 

400 euro aan gifts bij de Samsung Galaxy S5

Bij de aankoop van de Galaxy S5 krijg je voor maar liefst 400 euro aan gifts van Samsung. De gifts worden gegeven in de vorm van gratis apps, cadeaubonnen en proefabonnementen. Er worden zoveel Samsung Galaxy gifts weggegeven dat er voor iedereen wel meerdere geschikte gifts te vinden zijn. Koop nu de Samsung Galaxy S5 en krijg voor maar liefst 400 euro aan gratis gifts waar je allemaal wat aan hebt in combinatie met de nieuwe smartphone.