Reparatie nodig voor je Samsung Galaxy S5?

januari 07, 2016
admin

Je hebt een mooie Samsung Galaxy S5 smartphone, maar je hebt hem kapot laten vallen. Met de nieuwe Samsung Galaxy S6 die uit is twijfel je of je je oude Galaxy S5 misschien in moet ruilen. Ik zou zeggen van niet. Waarom zou je je smartphone niet gewoon laten repareren? Samsung stopt in ieder model mobiele telefoon dat ze uitbrengen nieuwe en speciale functies. De Galaxy S5 is hier geen uitzondering in. Het heeft alles wat je zoekt in een telefoon, maar dan net ietsje meer. Ik stel dus voor om eerst alle toffe functies op je Samsung Galaxy S5 uit te vogelen. Wij hebben de drie leukste tips voor je opgesomd, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. Maar dan moet je je kapotte telefoon wel eerst laten repareren bij een professionele Smartphone reparateur. In dit artikel geef ik jou 3 leuke tips en tricks om uit te proberen. Dus leg je handleiding weg en begin meteen met experimenteren. In dit artikel vind je alles wat je zoekt om meteen aan de slag te kunnen.

Je scherm aan laten door ernaar te kijken
Je bent iets aan het lezen en ineens springt je scherm op zwart. Een herkenbare situatie voor iedereen. En best irritant als je net lekker in een verhaal zit. Samsung heeft hier ene oplossing voor bedacht. Als je naar instellingen gaat en daar drukt op Display, dan kan je de instellingen voor het time-out scherm aanpassen. Kies voor de optie Smart stay en je scherm blijft aanstaan puur door ernaar te kijken. Je camera ziet dat je naar het scherm aan het kijken bent en laat het scherm aan zolang je aan het lezen bent. Let wel op dat je deze functie niet in het donker uitprobeert. Deze functionaliteit werkt niet met een normale camera in het donker. Op de Samsung Galaxy S5 zit helaas geen nachtcamera. Misschien een optie voor de nieuwe S6 of S7.

Persoonlijke documenten verstoppen
De vinger scannner is een handige manier om je Galaxy S5 te unlocken en aankopen te doen via bijvoorbeeld PayPal. Maar je kan het ook gebruiken om vertrouwelijk en gevoelige informatie op je telefoon te beschermen. Mensen kunnen namelijk alleen toegang krijgen tot deze documenten met jouw vingerafdruk. Via de settings op je telefoon is een een Privé modus optie, die je de mogelijkheid geeft om persoonlijke content te verberen. Je kan kiezen tussen foto’s, video’s, muziek, geluidsfragmenten en andere bestanden. Als je de privé modus aanzet kan je deze bestanden alleen nog maar openen met je vingerafdruk. Geen pottenkijkers meer dus. Super veilig en super handig. Thumbs up!

Dubbel zo snel downloaden
Via Snelle Instellingen vind je de Download booster die je kunt activeren. Je hebt wel een WiFi verbindingen nodig en je Mobiele data aan hebben staan. Wat deze optie in feite doet is gebruik maken van zowel je Mobiele data als je WiFI, waardoor je zo snel mogelijk kan downloaden. Pas wel op met je gegevensverbruik. Deze optie maakt gebruik van MB’s in je databundel.

Zoek een erkend Smartphone reparatie bedrijf.

Deze functies zijn super leuk en handig. Een kapotte telefoon is dit niet. Een telefoon met al deze opties is nagenoeg onmisbaar. Als je Samsung Galaxy S5 kapot is, wil je hem daarom zo snel mogelijk terug hebben. Zonder in te leveren op de kwaliteit. Zoek daarom naar een veilig en erkend Smartphone Reparatie bedrijf dat verstand heeft van Smartphone reparaties. Smartphonerepairs is een voorbeeld van een bedrijf dat gespecialiseerd is in Samsung Reparaties. Zij kunnen jouw Samsung Galaxy S5 smartphone binnen no-time weer oplappen, zodat jij aan de slag kunt om alle geheime functies, apps en opties die op je telefoon zitten te ontdekken.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen