Online een telefoon verkopen

februari 26, 2015
admin

Heb je een oude telefoon in de la liggen waar je niets meer mee doet? Wat je misschien nog niet weet is dat het mogelijk is om er nog geld voor te krijgen. Ook als het toestel niet meer werkt is er nog een vergoeding voor te krijgen. Er zijn opkopers op het internet die de oude telefoon van je willen kopen. Dit zijn twee van de meest populaire opkopers:

RecycleMichael

RecycleMichael is één van de grootste Nederlandse ondernemingen waar consumenten een oude mobiele telefoon kunnen inleveren. Ook kan er andere consumenten elektronica worden ingeleverd. Het bedrijf achter Recyclemichael.nl is TCC Europe. Dit bedrijf betaalt hoge vergoedingen voor oude mobiele telefoons die worden ingeleverd. Ook het uitbetalen van de vergoeding gaat zeer snel. Er wordt gegarandeerd dat er binnen 5 werkdagen na ontvangst van de oude mobiele telefoon die is ingeleverd wordt uitbetaald. Uit recent onderzoek blijkt dat er gemiddeld na 4 werkdagen al wordt uitbetaald. Ook heeft het bedrijf een speciaal service nummer opengesteld waar consumenten met al hun vragen terecht kunnen. Na het selecteren van de oude mobiele telefoon op de website en het invullen van de gevraagde gegevens kan de mobiele telefoon direct worden opgestuurd. Het inleveren van een oude mobiele telefoon bij Recyclemichael.nl is een snel, prettig en klantvriendelijk proces waarmee er snel geld kan worden verdiend.

Gsmloket

Gsmloket is al jaren een gevestigde naam binnen de markt van het innemen van consumentenelektronica. De vergoedingen die dit bedrijf biedt voor oude ingeleverde mobiele telefoons zijn marktconform. Gsmloket past zijn vergoedingen dagelijks aan, zodat er altijd hoge vergoedingen kunnen worden uitbetaald. Er worden zelfs vergoedingen van 300 euro uitbetaald voor oude mobiele telefoons die zijn ingeleverd. Gsmloket heeft het grootste assortiment aan oude mobiele telefoons die kunnen worden ingeleverd. Bijna alle merken en types worden geaccepteerd. De klantenservice van Gsmloket is goed en makkelijk te bereiken. De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken voor iedereen. Ook dit bedrijf schenkt van elk ingeleverd mobieltje een bedrag aan een goed doel. Al met al is Gsmloket één van de beste keuzes om een oude mobiele telefoon in te leveren.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen