Mobiel abonnement afsluiten bij KPN

september 05, 2016
admin

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone, maar zoek je nog een geschikt abonnement? Neem dan eens een kijkje bij KPN. Bij deze telecomaanbieder is het aanbod van telefoonabonnementen namelijk heel erg groot, waardoor er voor jou ook vast en zeker iets te vinden is. Je kunt bij KPN terecht voor een abonnement waarbij het toestel inbegrepen is, maar het is ook mogelijk om bij dit bedrijf een Sim Only-abonnement af te sluiten. Op deze manier kun je dus het perfecte telefoonabonnement afsluiten. Wanneer je kiest voor KPN, ben je verzekerd van 4G internet in heel Nederland. Zo ben je altijd en overal online met je smartphone.

Abonnement met telefoon

Door te kiezen voor KPN als provider, heb je een enorme keuze voor wat betreft het afsluiten van een abonnement. Wanneer je besluit om te kiezen voor een abonnement waar een telefoon bij zit, kun je uiteraard kiezen uit de nieuwste modellen. Nadeel hiervan is dat de kosten per maand vaak een stuk hoger zijn dan wanneer je kiest voor een iets ouder toestel. Dit kan je maandelijks behoorlijk wat euro’s schelen, waardoor je op jaarbasis een leuk bedrag over houdt om leuke dingen mee te doen.

Sim Only

Evenals vrijwel alle grote telecomaanbieders in Nederland is het bij KPN ook mogelijk om een Sim Only-abonnement af te sluiten. Wanneer je kiest voor een dergelijke overeenkomst, krijg je dus alleen de simkaart. In dat geval zul je dus zelf over een toestel moeten beschikken of je moet er eentje kopen. Door de komst van de smartphone is een telefoon een stuk duurder geworden dan vroeger het geval was. Daarom is het goed mogelijk dat je er tegenop ziet om een los toestel aan te schaffen. Misschien heb je het geld hier wel niet voor. Wanneer je kiest voor Sim Only bij KPN, betaal je per maand wel een minder hoog bedrag dan wanneer je voor een abonnement kiest met toestel. Als je de kosten echter gaat vergelijken over een periode van 24 maanden, zit er meestal niet heel veel verschil in de prijs.

Passend abonnement

Bij het afsluiten van een abonnement heb je veel mogelijkheden voor wat betreft het aantal belminuten, smsjes en mb’s. Hoe weet je nu wat er precies bij jou past? Bij KPN hebben ze daar een paar handige vragen voor bedacht om je een duwtje in de juiste richting te geven. Wanneer je deze vragen beantwoord hebt, kun je KPN vragen om advies en rolt er voor jou de beste keuze uit. Als je ook je tv-abonnement of een ander product bij KPN hebt afgesloten, krijg je ook nog eens een aantal extraatjes. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis verdubbeling van je data en kun je zonder kosten bellen met andere KPN-klanten.

Klantervaringen

Ben je benieuwd wat anderen vinden van mobiele abonnementen en de service van KPN? Kijk dan eens op NederlandReview. Hier hebben gebruikers van de telecomaanbieder hun ervaringen gedeeld middels reviews en beoordelingen. Door dit te bekijken, krijg je een goede indruk van de service van KPN en weet je of het de moeite waard is om hier het abonnement voor je smartphone af te sluiten.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen