De Hype: Houten telefoonhoesjes

september 25, 2015
admin

Er wordt veel gebruik gemaakt van telefoonhoesjes. Telefoonhoesjes beschermen natuurlijk de smartphone, maar daarnaast krijgt de smartphone ook nog een andere uitstraling. Er zijn vele verschillende telefoonhoesjes te verkrijgen. Deze zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en van allerlei verschillende materialen. Ook zijn er houten telefoonhoesjes te verkrijgen. Deze zorgen natuurlijk ook voor bescherming, maar daarnaast komt de smartphone er ook nog eens enorm stijlvol uit te zien. Wil u ook een houtenhoesje bestellen? Op deze website vindt u de mooiste en goedkoopste houten telefoonhoesjes!

Materialen

Er kunnen verschillende hout soorten worden gebruikt voor een houten telefoonhoesje. Een houten telefoonhoesje is niet alleen enorm hip, maar hout is daarnaast één van de stevigste beschermers van smartphones. Een houten telefoonhoesje is wel wat prijziger, dan een telefoonhoesje gemaakt van bijvoorbeeld plastic. Daarentegen is een houten telefoonhoesje natuurlijk wel erg uniek. De kleur die het telefoonhoesje uiteindelijk gaat krijgen, wordt bepaald door de houtsoort die gekozen is. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van kersenhout, sapeli hout, ebbenhout, walnotenhout en bamboe. Alle houten telefoonhoesjes worden ook nog eens verantwoord gemaakt. Zo is een houten telefoonhoesje niet alleen een trendy keuze, maar ook nog eens een verantwoorde en milieu bewuste keuze.

Verschillende soorten en maten houten hoesjes

De houten telefoonhoesjes zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er op dit moment houten telefoonhoesjes te verkrijgen voor de iPhone en voor de Samsung Galaxy S lijn. De hoesjes hebben een erg natuurlijke uitstraling en daardoor zijn ze ook nog eens erg uniek. Zo zijn er onder andere houten telefoonhoesjes te verkrijgen die worden gecombineerd met leer. De voorkant en de achterkant zijn gemakt van hout en het tussenstuk is gemaakt van leer. Leer is natuurlijk buigzaam en de flipcase moet natuurlijk wel open en dicht kunnen. Daarnaast worden er ook telefoonhoesjes aangeboden die compleet van hout zijn gemaakt. In deze hoesjes kunnen de smartphones worden geklikt en deze houten telefoonhoesjes zorgen voor voldoende bescherming. Eventueel zijn er ook nog verschillende producten te verkrijgen die het scherm nog kunnen beschermen. Houten telefoonhoesjes zijn wat prijziger. Deze zijn te verkrijgen vanaf plusminus € 20,-. Ook zijn er houten telefoonhoesjes te verkrijgen die nog een stuk prijziger zijn, maar daar krijgt iedereen wel iets heel moois voor terug.

Meer informatie? Kijk op www.xclusivewood.nl

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen